Lindhout Events organiseert evenementen in zowel binnen- als buitenland. Het leveren van evenementen van hoge kwaliteit staat bij ons voorop. Met veel passie voor het vak zullen wij er alles aan doen om samen met u een creatief evenement neer te zetten. Wij werken met een groot aantal professionals en wij zullen ervoor zorgen dat uw evenement een groot succes wordt

 

​Lindhout Events werkt vanuit diverse locaties. Bij ons op kantoor, of op uw kantoor. Dit kan als zelfstandig Event Manager of als onderdeel van uw team. Wij zijn flexibel inzetbaar voor korte of langere termijn. Indien gewenst nemen wij de complete organisatie op ons. Uiteraard is het ook mogelijk om een specifiek gedeelte van uw evenement door ons te laten verzorgen.

 

Een selectie van evenementen die wij organiseren: Kick Off's, perspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, personeelsevenementen, klantevenementen, reizen naar binnen- en buitenland, (deelname aan) beurzen en congressen. Of het nu gaat om een klein exclusief gezelschap, een reis naar het buitenland of personeelsfeest voor een paar duizend man, bij Lindhout Events wordt het tot in de puntjes verzorgd en heeft u nergens omkijken naar. 

Albert Heijn

Kerst tussen kunst 

Het bovenstaande filmpje is het resultaat van een opdracht van het Bonusteam van Albert Heijn. Wij hebben dit evenement mogen realiseren in het Rijksmuseum op 17 december 2016.

 

900 Prijswinnaars werden verwelkomt op een bijzondere avond in het Rijksmuseum dat exclusief voor hen geopend was. Zij konden daar eten en mooie kerstwijnen proeven, deelnemen aan diverse workshop en een food tour door het Rijksmuseum maken. Ook kregen zij tips van de Allerhande styliste over het dekken van een mooie kersttafel. Uiteraard werden zij welkom geheten door het Bonusteam en het Rijksmuseum. Onder het genot van prachtige muziek konden de gasten de collectie van het Rijksmuseum bekijken. Kortom, een avond om nooit meer te vergeten.

 

Interim Event Manager

Wij kunnen een tijdelijke extra collega zijn die zich kenmerkt door ruime ervaring in evenementen- & communicatie, goede projectmanagement vaardigheden en sterk is in coördineren en plannen. Binnen uw organisatie kunnen wij de piekdrukte opvangen op de event- of communicatieafdeling of voor vervanging zorgen bij zwangerschap, ziekte of een sabbatical. Wij zijn snel, flexibel, goedgehumeurd en professioneel.

 

Beurzen en congressen

Wij staan bekend om ons all-in-one-concept. Waarbij wij van het ontwerp en de standbouw tot de catering en hostessen in detail verzorgen. Wij kennen Amsterdam als geen ander en zijn daarom bereid om de beste locaties inclusief catering uit te zoeken. Daarnaast verzorgen wij desgewenst begeleiding vanaf vliegveld Schiphol voor medewerkers en gasten die aankomen vanuit het buitenland.